Carrollton dating

Dating transmen..

Negerin met dikke kont sperma slikkende meisjes

Op het moment zit ik op zijn harde lul, zachtjes op en neer te rijden zodat ik wel verder kan gaan. Mijn vriendin kreunde hard en slaakte een gilletje toen ze totaal onverwacht Annes tong langzaam van haar voeten naar boven voelde glijden. Maar goed, ik begrijp dat jij het volgende stuk wilt schrijven? Met elke stoot duwde ik Esthers lul in de mond van mijn vriendin, die van bovenaf gefilmd zelf kon zien hoe ze aan het pijpen was, zodat het net aanvoelde alsof ik mijn eigen pik in haar mond stootte. Ja, druk hem maar lekker op mijn klitje. De spanning, de lust en de joint hadden hun uitwerking niet gemist. Ik zal je zo meteen eens lekker pijpen als je aan het typen bent! Als souvenir nam ik de videoband mee naar huis die mijn vriendin een kleine week later bij toeval zag liggen tussen mijn andere banden. Geef jouw waardering: -(5) - Onvoldoende(6) - Matig(7) - Voldoende(8) - Goed(9) - Zeer goed(10) - Uitstekend. Op het moment dat het zaad door mijn pik omhoog begon te stuwen werd ik van achteren opeens hard vastgepakt door Esther die hard haar nog steeds harde lul in mijn kont stootte. Ze begon te giechelen en kreeg bijna een lachaanval maar werd toch overmand door het gevoel dat mijn pik diep in haar warme kut veroorzaakte. Hmmm, zo ja, heerlijk! Plotseling draaide ze zich om en pakte mijn hand die ze gelijk tussen haar benen drukte. Ze probeerde haar onderlichaam zo ver mogelijk naar mijn lul te bewegen maar werd beperkt doordat ze vastgebonden was zodat ze kreunend begon te kronkelen van pure lust en nog onbevredigde honger. Het moest wel rond lichaamstemperatuur zijn geweest wat er voor zorgde dat ik de lucht nauwelijks voelde, er én mee was, zweefde, en op een wel heel vreemde en ontzettend opwindende manier perfect was om te neuken. Uitstellen maakt het alleen maar spannender, vind je niet? Oh ja, geef het me!

Negerin met dikke kont sperma slikkende meisjes - Grootste aanbod

Esther en ik schrokken allebei behoorlijk maar toen we zagen dat ze gilde doordat ze ontzettend klaar lag te komen op de vingers van Anne en nu echt heel veel kutgeil in haar gezicht begon te spuiten keken we beiden genietend en geïntrigeerd toe. Ik ben net heerlijk klaargekomen zoals je wel gemerkt hebt! Iets waar ik behoorlijk jaloers om was is het spuiten van Anne en de lul van Esther.

Negerin met dikke kont sperma slikkende meisjes - GeenStijl: Wat

Esther en Anne hebben allebei mijn verhaal gelezen en waren er toch best van onder de indruk. Vrouwen beleven dingen vaak anders dan mannen maar ze vonden allebei dat het toch aardig overeenkomt met wat er die eerste avond was gebeurd. You can click these links to clear your history or disable.

Juul: Negerin met dikke kont sperma slikkende meisjes

Mijn lieve vriend kwam net binnen terwijl ik dit aan het typen was. Riep Anne die verrast lachte. Anne knikte, knipoogde nog even in de lens en liep naar het grote waterbed. Lang kon ik me niet bedwingen en nam nu hongerig en grommend haar gladde lul in mijn mond terwijl ik voor het eerst van mijn leven twee vingers in een ander kutje stopte. Ik kan haast niet wachten!

0 Antwoorden op “Negerin met dikke kont sperma slikkende meisjes”

Laat een Antwoord achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *